Tilaus ja maksaminen

 

Voit tehdä ostoksesi verkkokaupassamme tai voit halutessasi

laittaa meille tilauksesi / tarjouspyyntösi sähköpostilla:  maarit@icesilver.fi

 

Verkkokaupassa tilaaminen on helppoa ja nopeaa,  maksamisen voit tehdä kaikilla suomalaisilla verkkopankkeilla luotettavasti:

 

1. Valitse tuotteet ostoskoriin ja täytä tilaajatiedot.

Ei rekisteröinti pakkoa.

 

2. Valitse maksutapa:

Lasku sähköpostiisi

Tilauksen voi maksaa tilisiirtona IceSilver yrityksen tilille. Valitsemalla laskun saat maksutiedot sähköpostiisi. Maksettuasi ostoksesi laskulla postitamme tuotteet seuraavana päivänä maksun saapumisesta. Tilisiirrolla maksusta ei tule ylimääräisiä kuluja sinulle.

Maksu Suomalaisten pankkien verkkopainikkeella

Käytössämme on KLARNA-maksunvälityspalvelu. KLARNA tarjoaa sinun tilanteeseen sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Maksa myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

www.klarna.com/fi/smoooth/

klarna

3. Tilausvahvistus

Kauppasopimus tulee voimaan, kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Pyydämme sinua tarkistamaan, että tilauksella on kaikki oikein ja tässä vaiheessa voit helposti vielä perua tilauksesi.

 

4. Toimitus

Lähetämme tuotteet 1-3 päivän kuluessa maksun saapumisesta tilillemme.

Verkkokaupassamme on näkyvissä vain tuotteita, jotka löytyvät varastostamme.

 

5. Toimituskulut

Pienemmätkin tilaukset saat ilman toimituskuluja Suomeen, kun maksat laskulla tai verkkopankin kautta.

 

6. Reklamaatiot

Uusilla koruilla on kuuden kuukauden (6kk) takuu. Normaali kuluminen ei kuulu takuun piiriin eikä takuu koske korua, jota on käsitelty huolimattomasti. Takuuasioissa ota mahdollisimman pian yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

 

7. Palautukset

Kuluttajille myydyissä tuotteissa on kuluttajalainsäädännön mukainen neljäntoista (14) päivän palautusaika, joka lasketaan tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee palautettaessa olla alkuperäiskunnossa ja pakkauksessa, eli niitä ei ole otettu käyttöön. Jos haluatte palauttaa tuotteen, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen maarit@icesilver.fi. Saatte tarkemmat ohjeet palautukseen, jolloin se on teille maksuton.